Import

BSS HORSE TRANSPORT verzorgt graag voor u de import van uw paard. Dit doen wij alléén in nauwe samenwerking met verschillende agenten wereldwijd, die hiervoor alle kennis en contacten hebben, waardoor een soepele afhandeling gegarandeerd is.

lufthansaNiet alleen de invoer vanuit een ander continent, maar uiteraard ook de invoer binnen de EU-lidstaten kunnen wij voor u verzorgen.

Na uw offerteaanvraag zorgen wij voor een vrijblijvende en gespecificeerde offerte waarin ieder aspect van het transport vermeld wordt. Tevens op veterinair- en douanegebied verstrekken wij de op dat moment van toepassing zijnde informatie.

Middels diverse agenten wereldwijd met ruime ervaring op douanegebied en een uitstekende relatie met de douanedienst in Nederland, kunnen wij zorg dragen voor veelal een rechtstreeks transport vanaf de luchthaven naar de eindbestemming van uw paard.

Paarden naar Europa vanuit USA of Canada dienen voorafgaand aan transport 30 dagen in pre-export quarantaine te staan.

Export

BSS HORSE TRANSPORT verzorgt graag voor u de export van uw paard. Dit doen wij alléén in nauwe samen werking met verschillende agenten wereldwijd, die hiervoor alle kennis en contacten hebben, waardoor een soepele afhandeling gegarandeerd is.

klm-boxes-platform_kl