Voordeeltransporten. Bekijk transporten met vrije plaatsen

BSS verzorgt verschillende transporten. Wij hebben vele zakelijke, maar ook particuliere gebruikers. Klinieken, hoefsmeden, particulieren, luchtvaartmaatschappijen.  Zie onderaan deze pagina een overzicht van de specialismen, naast ons reguliere transport en wekelijkse routes.

Belangrijk aspect binnen onze organisatie is de 24-uursservice, waarin wij uw paard ook ‘s nachts en in spoedgevallen snel en efficiënt kunnen vervoeren.

Onze chauffeurs hebben zeer goede kennis van paarden en weten in elke situatie tot een passende oplossing te komen. Uiteraard beschikken wij over de benodigde certificaten vakbekwaamheid, welke bij de wet verplicht zijn geworden.

Voor het luchttransport van uw paard naar een ander continent maken wij in sommige gevallen gebruik van verschillende gespecialiseerde agenten in zowel binnen-, als buitenland. Certificeringen en noodzakelijke teksten worden veelal door ons zelf verzorgd.

De tarieven voor paardenvervoer over de weg zijn per transport verschillend en zijn niet te koppelen aan een kilometrage. Elke klant heeft specifieke wensen, waarop wij onze prijzen calculeren. (enkele reis, vrachtwagen of twee-paardcombinatie, retourrit, wachttijden, nationaal, internationaal, één paard of meerdere.)

Op onze website vindt u online de aanbieding voor de komende vijf weken en de mogelijkheden van het vervoer van uw paard naar diverse bestemmingen.

Prinsjesdag 2013 Hoefsmid polopaarden sportpaarden

 Diverse specialismen van Paardentransport

1. BSS vervoert paarden door de gehele EU. Paarden kunnen op een co-loading (meerdere paarden van meerdere klanten) of dedicated (auto voor slechts één klant) worden vervoerd. Wekelijkse routes naar Spanje, Scandinavie, Frankrijk. Iedere twee weken naar Italie, Oostenrijk, Hongarije en United Kingdom. Zowel particulieren, stallen als professionals behoren tot de clientèle van BSS.
 2.  BSS vervoert voor diverse agenten paarden naar de grotere luchthavens in Europa.
 3.  BSS vervoert Polopaarden, individueel, maar ook Poloteams door geheel Europa.
 4.  Tevens Carrousel-teams en jachtpaarden worden met grote regelmaat naar de diverse evenementen vervoerd.
 5.  Individueel vervoer van uw paard naar kliniek of hoefsmid
 6.  BSS vervoert wekelijks paarden voor diverse overheden. Hierbij kan men denken aan Politiediensten, AID, LID, dierenpolitie en Ministerie van Landbouw.
7. Ook afdelingen van Defensie, zoals Corps Artillerie en de Prinsjesdag organisatie maakt jaarlijks gebruik van onze diensten.
8. Minipaardentransport
9. In Nederland, is net als in Frankrijk en UK, de Racing Events van paarden upcoming. BSS heeft de afgelopen jaren een groeiend aantal paarden vervoerd van en naar diverse evenementen in Europa.