Service is our driving force

 

KWPN Online Veulenveilingen

Op zoek naar nieuw talent? Denk dan eens aan de KWPN Online Veulenveilingen. Van augustus tot en met oktober organiseert het KWPN vijf online veulenveilingen. Dressuur-, spring-, tuigpaard- en Gelderse veulens gaan tijdens deze veilingen onder de hamer. Wij zijn blij met het partnership met KWPN, voor het vervoer van paarden. Wij kunnen u helpen met het transport en/of de exportpapieren van uw nieuwe topper, zowel binnen Nederland, Europa als ook wereldwijd.

Alle veilingsveulens worden nagekeken door een dierenarts en een KWPN-inspecteur. Deze gegevens zijn op te vragen bij Rianka Hazeleger, 0341-255511, salespromotion@kwpn.nl, zodat u een goede keus kunt maken. Ook kunt u meer informatie over de veulens en de moederlijn bekijken in de KWPN Database. De collectie komt telkens een week voordat de online veiling sluit op de veilingwebsite www.kwpn.auction. Hier vindt u foto’s en een video van ieder veulen. Tijdens de foto- en filmdagen is het mogelijk om een kijkje te komen nemen, zodat u uw favoriet alvast met eigen ogen kunt bekijken. De foto- en videodagen van dit jaar zijn:

  • Woensdag 17 juli, Ermelo
  • Vrijdag 9 augustus, Ermelo
  • Vrijdag 23 augustus, Noord-Nederland in Boijl
  • Vrijdag 30 augustus, Zuid-Nederland in Erp
  • Woensdag 11 september, Ermelo

Om een bod uit te kunnen brengen op uw favoriete veulen(s) moet u zich eerst registreren (gratis) op onze veilingwebsite. Als uw account geactiveerd is, kunt u met uw gebruikersnaam en wachtwoord inloggen op deze veilingwebsite en online bieden op een veulen. Wordt u in de tussentijd overboden, dan ontvangt u hiervan een melding. Ook telefonisch bieden behoort tot de mogelijkheden. Heeft u vragen over uw account, het registreren, inloggen of (telefonisch) bieden neem dan contact met ons op via: Rianka Hazeleger, 0341-255511, salespromotion@kwpn.nl Data KWPN Online Veulenveilingen 2019.

Data KWPN Online Veulenveilingen 2019:
Veiling 1 Vrijdag 9 augustus t/m maandag 12 augustus 20.00 uur
Veiling 2 Vrijdag 23 augustus t/m maandag 26 augustus 20.00 uur
Veiling 3 Vrijdag 6 september t/m maandag 9 september 20.00 uur
Veiling 4 Vrijdag 20 september t/m maandag 23 september 20.00 uur
Veiling 5 Vrijdag 4 oktober t/m maandag 7 oktober, 20.00 uur

 

Bekijk hier de promo.