Nederland Service

BSS is gestart met een nieuwe service! Voor een vast bedrag per paard vervoeren wij uw paard binnen Nederland met uitzondering van de eilanden. De service is gericht op handelsstallen en particulieren, maar ook ieder ander kan hier gebruik van maken.

Wij zorgen ervoor dat uw paard binnen 7 dagen van en naar de gewenste plaats van bestemming gebracht wordt. Hiervoor heeft BSS twee 2-paardsauto’s rijden maar bij meerdere paarden kunnen we natuurlijk ook één van onze vrachtwagens inzetten.

Tevens is er een mogelijkheid om voor deze service ineens 5 of 10 transporten in te kopen.

*De prijzen zijn exclusief BTW, tolkosten en wachttijden.
Voor retour transporten wordt tweemaal het ritbedrag in rekening gebracht. BSS behoudt zich het recht voor om bij onvoldoende capaciteit of beschikbaarheid een aanvraag te weigeren. Indien een klant de aangeboden transportdatum weigert is BSS niet langer gehouden om zich te conformeren aan de gestelde termijn van 7 dagen.

Wilt u gebruik maken van deze service, dan kunt u via deze link het offerteaanvraagformulier invullen, of neem contact op via info@paardentransporten.nl of per telefoon via telefoonnummer 036-5226121.

 

Speciaal vervoer door BSS  Service BSS Nederland