Service is our driving force

 

Nationaal en internationaal paardentransport

BSS Horses B.V. specialiseert zich in de professionele nationale en internationale logistiek van paarden, stalling en quarantaine. Jaarlijks vervoeren wij 6.200 paarden door Europa, maar ook wereldwijd. Binnen Europa beslaan wij 23 verschillende landen. Tevens beschikt BSS over de mogelijkheid om uw paard Intercontinentaal te transporteren, waarbij alle handling door ons of collega-agenten waarmee we nauw samen werken, wordt verzorgd. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor korte ritten, bijvoorbeeld binnen Nederland en de Benelux.

Als je meer wil weten over onze diensten, kijk dan verder op deze website. Bekijk hier onze bestemmingen, hoe een transport in z’n werk gaat en wat onze geplande transporten zijn. Ook zijn wij sinds kort te zien op Horse&Country TV met een commercial. Die kunt u op onze website ook bekijken om een impressie te krijgen van paardentransport bij BSS.

Sinds december is onze commercial te zien op Horse&Country TV. Bekijk de video hier vast voor een sfeerimpressie van BSS!