Service is our driving force

 

 

Paardentransport, op nationaal en internationaal niveau

BHS Horses B.V. specialiseert zich in de professionele nationale en internationale logistiek van paarden, stalling en quarantaine. Onze thuisbasis ligt in het midden van Nederland, in Zeewolde (Flevoland). Van hieruit starten bij een co-transport of privérit met onze goedgekeurde transportwagens. Dit kan gaan om een rit binnen Nederland of binnen Europa.

Co-loading

Wekelijks rijden onze vrachtwagens door heel Europa. Elke twee weken vertrekken wij naar Spanje en wekelijks vertrekken er auto’s naar Frankrijk, Duitsland en Scandinavië. Voor deze ritten zijn er vaak co-loadings georganiseerd. Dat houdt in dat de paarden op een vrachtwagens ‘verzameld’ worden. Wanneer er genoeg paarden op deze rit een aanvraag hebben gedaan vertrekken wij ook daadwerkelijk. Het kan dus wat extra tijd in beslag nemen voordat het transport vertrekt.

Het kan voorkomen dat de paarden voorgeladen moeten worden om vervolgens door te gaan op de gevraagde rit. We verzamelen de paarden dan bij elkaar door hem op te halen en naar het vertrekpunt te brengen: onze thuisbasis. Van daaruit sturen wij ze dan op het transport naar de juiste bestemming. Of we doen een ronde langs de ophaalpunten om vervolgens direct door te rijden naar bijvoorbeeld Spanje. Wanneer uw paard opmerkelijke gewoontes heeft tijdens een transport of wanneer wij rekening moeten houden met bijzonderheden, dan vernemen wij dat graag.

Privérit

U kunt er ook voor kiezen om een privérit te boeken. Dit betekent dat uw paard rechtstreeks naar de juiste bestemming wordt gereden en dat we een exacte datum en tijd met u kunnen afspreken. Uiteraard kan dit geboekt worden voor één paard maar ook voor een groep paarden die bijvoorbeeld met een verhuizing mee moeten. Wij stemmen onze diensten graag af op uw specifieke wensen. Ook voor een privétransport geldt: wanneer uw paard opmerkelijke gewoontes heeft tijdens een transport of wanneer wij rekening moeten houden met bijzonderheden, dan vernemen wij dat graag.